Fredags uppdatering

Kom ju som sagt hem runt halv sju imorse var då tvungen att sova, sov till tre sen ringde Jonna och väckte mig som ja hade sagt att hon skulle göra, annars hade ja säkert kunnat sova till sex sju, men man kan ju inte sova bort hela dagen.
När jag väl hade gått upp och gjort mig iordning åkte jag ut till Jonnas mormor, eftersom Jonna och Ludde var där.
Blev då bjuden på lunch och lite fika, det bjöds på purjolöks soppa som var riktigt god och till fikat blev det rabarberpaj med vaniljsås som också var riktigt gott.
Efter besöket hos Jonnas mormor åkte vi ut till Jonnas förldrar och hämtade lite saker till Jonna och hennes syster Julia eftersom Julia ska sova hos oss ikväll och Jonna hade kvar lite saker kvar där sen inatt.
Sedan begav vi oss iväg hem för att hämta lite varma kläder eftersom vi skulle balsta och titta på när Jonnas systers man som skulle spela med sitt band.
Vi åkte även ner på stan en liten sväng för att köpa hörselskydd till Ludde och hans kusin Dante, Ludde fick ett par blå och Dante fick par rosa,
Sedan bar det iväg till balsta vi hann till och med i tid, Eriks band höll på att testa ljudet m.m när vi kom, Ludde tyckte det var riktigt intresant att titta vad dom höll på med.
Lite senare kom även Luddes kusin Dante och hans mamma och då fick även Dante testa sina hörselskydd, båda två var riktigt söta med sina härskydd på gick ju knappt att få kontakt med dom när dom inte hörde något.
Spelningen var iaf riktigt bra men det är ju självklart efter som dom är bra.
På vägen hem köpte vi med oss lite pizza , och så tog vi en sväng förbi konsum och handlade lite smått och gott tills nu ikväll.
Nu sitter vi här vi här och kollar på sverige Canada, innan har vi kollat på talang och så har vi kollat på filmen Hairspray som var sådär enligt min mening.Nej nu ska vi kolla vidare och hoppas på att Sverige vinner, lägger upp lite bilder från kvällen om en stund ha det så bra hörs lite senare



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0