R.I.P Engla

Förstår inte hur en människa kan göra något sånt förfärligt att mörda ett oskyldigt barn.
Hoppas bara att 41 åringen får ett långt och hårt straff inte för att det hjälper Englas föräldrar dom får ändå aldrig se sin dotter igen:(
Människor som dem som mördade barnen i arboga och hallstahammar borde inte få leva. Det är så fegt i huvudtaget att ge sig på ett oskyldigt barn.
Skulle man veta att man skulle få begrava sitt barn så skulle man inte vilja skaffa barn. men så kan man ju inte tänka även om det känns så.

Vila i frid

Kommentarer
Postat av: caroline

det här är så tragiskt så det finns inte. hur fan kan man göra såhär mot ett litet barn?

fy faaaaaaaaaaan!

2008-04-13 @ 20:30:02
URL: http://oowbergs.blogg.se
Postat av: madeleine

det är så himla tragiskt så ja vars alldeles mållös. jag har suttit och tänkt och hoppas på att någon människa skulle hitta henne vid liv! jag fattar faktiskt inte hur en människa kan ens tänka en tanke att göra något sådant! Ofattbart är vad det är. han borde fan få sitta där så länge han lever. vilket svin!

2008-04-13 @ 22:07:36
URL: http://erikamadeleine.blogg.se
Postat av: johanna

det ävärsta är väl att han antagligen kommer få psuk.vård i ett år eller två & sedan "slappas fri" eller om vi har tur - en öppen anstalt där han får permis 320 dagar om året.. helt jäkla sjukt i det här landet att det kan bli så..! jag är så arg.. självklart hoppas jag att han får sitta inne & ruttna tills han dör i en trång liten cell istället..!! :(

2008-04-13 @ 23:31:34
URL: http://jonkiees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0